Tandlægerne

Nicole Goeskjær Lewis

 

Vi glæder os til at Nicole starter hos os d. 1. marts 2021.


Uddannet fra Københavns Tandlægeskole 2015.


Nicole er en super dygtig og empatisk tandlæge med stor erfaring og rutine fra forskellige stillinger i privat tandpleje. Hun har en stærk faglig profil og underviser på Københavns Tandlægeskoles Afdeling for Oral Rehabilitering udover sin ansættelse hos os. Nicole udfører alle former for almindelig tandbehandling.


Lone Forner

 

Uddannet fra Tandlægeskolen i København 1997. Modtager henvisning til paradentosebehandling.​

 

Forsvarede i 2005 ph.d.-afhandlingen "Bakteriæmi efter tygning, tandbørstning og tandrensning hos personer med forskellig grad af parodontal inflammation", udgået fra Afdeling for Parodontologi, Københavns Tandlægeskole.​

 

​Lone forsker i trykkammerbehandling (hyperbar ilt) og bivirkninger til strålebehandling.

Tanja Skuldbøl Borch

 

Uddannet fra Tandlægeskolen i København 2003. Modtager henvisning til paradentosebehandling.


Forsvarede i 2010 ph.d.-afhandlingen "In vitro cellular immune responses to periopathogens in generalized aggressive periodontitis", udgået fra Afdeling for Parodontologi, Københavns Tandlægeskole.​​


Modtager patienter til alle former for tandlægebehandling, men har speciel interesse for paradentosebehandling, rodbehandling og kosmetisk tandpleje.

Jan Cramer

Jan har besluttet sig for at gå på pension efter mange dejlige år som tandlæge på klinikken. Vi ønsker Jan et dejligt otium og håber han får mange dejlige timer med sin båd på vandet!


Suzie Secher

Suzie har fået en dejlig pige og er tilbage fra barsel efter sommerferien

Klinikassistenter

Ana

 

Khaleda -

Billede kommer snart

 

 

Fiorella


Mette - receptionist

Billede kommer snart